3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία 

Το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα διεξαχθεί  από τις 14 έως 17 Απριλίου 2022 στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Τάε κβον Ντο).

Οι εργασίες του συνεδρίου θα αρχίσουν την Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρα 6:30 μ.μ. με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα. Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν και θεματικά τραπέζια.

Η προσέλευση των αντιπροσώπων και των προσκεκλημένων στο Tae Kwon Do θα γίνει την Πέμπτη από τις 5:00 μ.μ έως τις 6:30 μ.μ. Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό για τη συμμετοχή όλων όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις εργασίες του.

Μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και του χαιρετισμούς των κομμάτων θα συγκροτηθεί το προεδρείο, η Επιτροπή Πολιτικής Απόφασης και η Επιτροπή Καταστατικού. Παρασκευή και Σάββατο θα γίνουν οι ομιλίες των συνέδρων από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, ενώ την Κυριακή οι ομιλίες θα ολοκληρωθούν στη 1 το μεσημέρι, θα ακολουθήσει το κλείσιμο από τον πρόεδρο του κόμματος και από τις 2 έως τις 6 το απόγευμα θα γίνουν οι ψηφοφορίες για  το κείμενο θέσεων, το καταστατικό και την πολιτική απόφαση του Συνεδρίου.

·       Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό για τη συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις εργασίες του και ως εκ τούτου θα έχουν τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν και οι σύντροφοι/συντρόφισσες που δεν έχουν εκλεγεί σύνεδροι.

·       Η προσέλευση των αντιπροσώπων και των προσκεκλημένων στο Tae Kwon Do και η παραλαβή των καρτών θα γίνει την Πέμπτη στις 5-6:30μμ

·       Την ίδια ώρα θα παραλαμβάνουν την κάρτα τους και όσοι σύντροφοι και συντρόφισσες δεν έχουν εκλεγεί σύνεδροι και θέλουν να παρακολουθήσουν τις διαδικασίες.

·       Για τη διευκόλυνση των συντρόφων/συντροφισσών στην Αττική, οι ΝΕ Αττικής και Πειραιά έχουν φροντίσει να υπάρχουν πούλμαν για τη μετακίνησή τους από την περιοχή κατοικίας τους.

·       Η είσοδος στο χώρο του Συνεδρίου για όλες τις ημέρες διεξαγωγής των εργασιών του, θα γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης ή rapid-test 24ώρου ενώ στο χώρο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

 Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί παιδότοπος.

Την Παρασκευή 15/4 και το Σάββατο 16/4 από τις 10πμ-2μμ θα πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: