Ανακοίνωση-κάλεσμα στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις

Ένα χρόνο μετά τη λαοθάλασσα έξω από το Εφετείο για την καταδίκη της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας, απομεινάρια του νεοναζισμού και της Χρυσής Αυγής υπενθυμίζουν ότι το αυγό του φιδιού δεν εξαφανίστηκε.

Η έξαρση των φασιστικών δολοφονικών επιθέσεων στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Αττικής εναντίον μελών της ΚΝΕ και της ΚΕΕΡΦΑ το τελευταίο διάστημα το αποδεικνύει με τρόπο εμφατικό, αναδεικνύοντας παράλληλα ότι η αντιφασιστική πάλη είναι επιτακτική ανάγκη και προτεραιότητα, ενάντια στη λογική των ίσων αποστάσεων και την κυβερνητική στάση που επαναφέρει την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων που δίνει άλλοθι στους φασίστες.


Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό είναι αγώνας καθημερινός και διαρκής. Στην πόλη μας, στις γειτονιές μας, στους χώρους εργασίας, παντού, αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις, έναν κόσμο αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης ενάντια στο μίσος και το σκοτάδι.


H Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Α’ Αθήνας καλεί σε μαζική συμμετοχή στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις που διοργανώνονται αυτές τις ημέρες. Να δώσουμε δυναμικό παρών την Πέμπτη 7/10 στις 18:30 στο Εφετείο και το Σάββατο στις 15:00 στην πλατεία Ομονοίας, στο πανό της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.