Συζητάμε με την κοινωνία: Παρεμβάσεις στις γειτονιές

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Α’ Αθήνας σχεδίασε και πραγματοποιεί μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων με στόχο την επαφή του κόμματός μας με την κοινωνία με σύνθημα:

Συζητάμε ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ❗για τα μεγάλα προβλήματα ❗για την εναλλακτική μας πολιτική❗για ένα καλύτερο μέλλον

Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Α’ Αθήνας για την επαφή του κόμματός με την κοινωνία, οι Οργανώσεις Μελών διοργανώνουν ανοιχτές εκδηλώσεις στις γειτονιές της πόλης με τη συμμετοχή των βουλευτών της Α’ Αθήνας, ευρωβουλευτών και στελεχών.

Μέλη των Οργανώσεων Μελών πραγματοποιούν παρεμβάσεις στις γειτονιές με το μοίρασμα ενημερωτικού υλικού για τις επικείμενες εκδηλώσεις και του ενημερωτικού φυλλαδίου που ετοίμασε η Ν.Ε. Αθήνας και περιλαμβάνει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για προοδευτικές και τολμηρές τομές που παρουσίασε ο πρόεδρος, Αλέξης Τσίπρας, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.Ήδη μέλη των Ο.Μ. Κουκακίου, Παγκρατίου και Ιστορικού Κέντρου μοίρασαν υλικό και συζήτησαν με κατοίκους στις γειτονιές τους με την παρουσία και των Δ. Τζανακόπουλου, γραμματέα της Κ.Ε. και βουλευτής Α΄ Αθήνας, και Ν. Φίλη, βουλευτή Α΄ Αθήνας και την πρώην βουλεύτριας και μέλους της Κ.Ε., Αννέτας Καββαδία.